Va stam la dispozitie cu o gama larga de servicii de gradinarit si peisagistica de la tuns gazon la proiectari si amenajari complete!

Amenajare si proiectare peisagistica

Insamantare gazon

Intretinere pentru spatii verzi, gradini, parcuri

Proiectarea 3D se va face in urma unor masuratori, a unei evaluari a terenului cat si a unei analize a cerintelor clientului. Deasemenea, venim cu multe recomandari pentru a va ajuta sa obtineti ceea ce va doriti.

Amenajarea propriu-zisa a proiectului are costuri separate. Aceasta difera in functie de materialele alese si complexitatea lucrarii.

Acest serviciu include ierbicidarea, prelucrarea, nivelarea si tasarea terenului, ingrasamant, seminte profesionale certificate, ingrasamant, semanare uniforma cu utilaje mecanizate, primul tuns.

Se poate alege dintr-o gama variata de seminte pentru a obtine cele mai bune rezultate fie ca terenul este in soare sau la umbra sau, fie ca vreti sa aveti o peluza ormanmentala sau un teren pentru sport si activitati diverse cu familia.

Pentru rezultate complete recomandam utilizarea de ingrasaminte si seminte profesionale si sistem de irigare dar si un plan anual de intretinere.

Acest serviciu este un abonament lunar cu vizite saptamanale sau la 2 saptamani si poate include de la tuns gazon pana la ingrijire, toaletare, tratamente complete pentru intreaga gradina.

Rulouri de gazon

Sapare santuri

Sisteme de drenaj

Serviciul include pregatirea si nivelarea terenului, ingrasamantul, rulourile de gazon, montajul, primul udat, primul tuns.

Se poate alege dintr-o gama variata de rulouri de gazon pentru a avea cel mai potrivit gazon pentru curtea dumneavoastra. Transportul este inclus la suprafete de peste 500 mp.

Optional  se poate monta o plasa de protectie si fixare care ajuta foarte mult impotriva daunatorilor naturali cat si la tasarea si mentinerea stabilitatii terenului indiferent de conditiile climatice.

Pentru cele mai bune si complete rezultate, recomandam utilizarea de ingrasaminte si seminte profesionale si sistem de irigare dar si un plan anual de intretinere.

Acest serviciu cuprinde sapari de santuri atat manual cat si mecanizat destinate constructiilor, fundatiilor, racordarii la electricitate, apa, gaz.

Atunci cand scurgerea apei este o problema in curtea dumneavoastra, sistemele de drenaj sunt cea mai eficienta si practica solutie-mai ales ca totul ramane ingropat sub pamant. Lucrarea se poate agrea doar cu manopera cat si cu materialele necesare incluse

Sisteme de irigare automatizate

Sisteme de picurare

Tuns gazon

Serviciul include piesele cu toate accesoriile, conectarea la sursa de apa, manopera, proba de functionare, programarea timpului de irigare, planul de amplasare si service si consultanta post servicii.

Serviciul include piesele cu toate accesoriile, conectarea la sursa de apa, manopera, proba de functionare, planul de amplasare si service si consultanta post servicii.

Acest serviciu cuprinde tunsul gazonului cu masini profesionale, tunderea marginilor si colturilor cu trimmer-ul, colectarea masei vegetale rezultate din tuns, curatenie dupa finalizare.

Tarifele variaza in functie de tipul si inaltimea gazonului dar si de perioada dintre tunderi.

Alaturi de acest serviciu, se poate opta pentru tratamente fitosanitare la gazon si plante, ierbicidari selective pentru buruieni, aplicare de ingrasaminte cu eliberare controlata specifice perioadei din sezon, scarificari, suprainsamantari.

Toaletare, curatare, tuns plante ornamentale, garduri vii, pomi

Amenajari cu mulci, piatra decorativa, borduri de gradina

Curatare vegetatie in curti, parcuri, terenuri, zone industriale

Acest serviciu este destinat atat pomilor fructiferi cat si plantelor si arbustilor ornamentali. Sunt incluse toaletarea propriu-zisa, colectarea si transportul resturilor vegetale rezultate in urma lucrarii.

Amenajam diferite forme, ronduri, colturi umbroase cu mulci, piatra decorativa in diferite forme, texturi si culori.

Aceste amenajari schimba mult o curte dandu-i o nota de unicitate rezolvand, totodata, spatiile unde nu se poate pune gazon sau alte plante.

Tariful include numai manopera. Mulcii, piatra, folia de protectie sau banda de delimitare sunt costuri separate in functie de materialele alese, calitatea si textura acestora.

Curatam vegetatia de pe orice fel de teren dezafectat, nefolosit, de vanzare sau invadat de vegetatie salbatica.

Serviciul include curatarea cu utilaje mecanizate, transportul resturilor, ierbicidare totala pentru a preveni reaparitia buruienilor.

Ingrasamant pentru gazon, plante si pomi

Placari cu piatra natrala

Plantari pomi, arbusti, plante, flori

Atunci cand gazonul pe care il stiai candva verde si frumos a devenit unul galbejit si firav, un lucru este sigur, ii lipseste hrana cu desavarsire. Acelasi lucru este valabil la orice alta planta din curtea ta.

Astfel, venim in ajutorul tau cu ingrasaminte profesionale cu eliberare controlata pentru gazon, plante si pomi. Va oferim ingrasaminte granulare gandite special pentru diferite perioade ale sezonului, solutii impotriva buruienilor dar si a muschilor, cat si substante de retentie a apei.

De retinut ca puteti achizitiona ingrasamintele direct de la noi sau putem veni noi sa le aplicam corespunzator.

Executam lucrari de amenajare si placare cu piatra naturala de diferite forme, marimi, modele si culori. Putem placa direct pe suport deja existent(perete, alee, bordura, scara) sau putem construi complet, alei, garduri, elemente de gradina.

Se poate alege dintr-o gama foarte variata de piatra in functie de pret, calitate, dimensiuni, nuante.

Tarifele variaza in functie de complexitatea lucrarii si piatra aleasa. Nu sunt incluse materialele in cost.

 

Oferim servicii de plantare de la flori si ronduri cu flori pana la livezi de pomi fructiferi, conifere mari si garduri vii.

In tariful de plantare sunt incluse sapatul gropilor, masuratorile, ingrasamant specific, plantarea propriu-zisa dar si consiliere in vederea alegerii plantelor.

Oferim garantie daca plantele sunt din propriul stoc sau de la colaboratori.

Transportul poate fi inclus in functie de cantitatea de plante.

Tratamente fitosanitare plante, arbusti, pomi